DOSARE ASISTENTI MEDICALI UK (MAREA BRITANIE)

Doriti sa lucrati in Marea Britanie ca Asistent Medical … atunci nu lasati totul la voia intamplarii. Desi la prima vedere, pregatirea dosarului este un proces simplu, nu exista loc de greseli. Astfel, pregatirea defectuoasa sau incompleta a dosarului poate duce fara indoiala la respingerea aplicatiei dumneavoastra.

Avand experienta cu acest gen de dosare, Centrul de Traduceri si Interpretariat ONU TRAD, va recomanda parcurgerea urmatoarelor etape in vederea respectarii exigentelor angajatorului britanic, in acest caz NMC (Nursing and Midwifeary Council):

  1. Obtinerea urmatoarelor documente originale:

– certificatul de competente profesionale de la Scoala Postliceala Sanitara absolvita;

– foaia matricola de la Scoala Postliceala Sanitara absolvita;

– adeverinta de stagiu si planul de invatamant de la Scoala Postliceala Sanitara absolvita;

– certificatul de membru de la Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, a Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, filiala Iasi;

– adeverinta de conduita profesionala de la Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, a Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, filiala Iasi;

– scrisori de recomandare, daca este cazul;

– certificat de cazier judiciar de la Inspectoratul de Politie al Judetului Iasi;

– adeverinta medicala de la medicul de familie care sa ateste faptul ca sunteti apt de munca;

– cartea de identitate;

– pasaportul;

– certificatul de nastere;

– certificatul de casatorie daca este cazul;

– permisulul de conducere nu este obligatoriu, dar recomandat.

 

  1. Copii legalizate dupa toate documentele susmentionate.

 

  1. Traduceri legalizate dupa toate documentele susmentionate, desi uneori nu este necesar acest procedeu este recomandabil in functie de angajatorul britanic si exista posibilitatea respingerii dosarului dumneavoastra pe motivul neefectuarii legalizarii traducerilor.

 

  1. O declaratie oficiala din partea traducatorului autorizat care a efectuat traducerea. In plus, aceasta declaratie va include si datele de contact ale Centrului de Traduceri care s-a ocupat de documentatia dumneavoastra.

Acum stiti cum arata dosarul dumneavoastra. Trebuie doar sa ne alegeti pe noi pentru ca:

  1. avem experienta de 8 ani in domeniu;
  2. finalizam dosarul REPEDE, la cele mai inalte standarde de CALITATE si nu in ultimul rand daca alegeti ONU TRAD alegeti TRADUCERI IASI la preturi fara concurenta.

Pentru informatii suplimentare sunati va rog la nr. tel. 0749 399 480 sau 0749 549 801 sau ne puteti contacta pe adressa de email office@onutrad.ro.

 

In plus, puteti accesa si siturile:

www.onutrad.ro

http://www.nmc-uk.org/

http://www.isjiasi.ro/